Of je nu voor het eerst een woning gaat kopen, of dat al vaker hebt gedaan; het blijft spannend. Je krijgt bij bezichtigingen veelal te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper. Waar moet je op letten? Wat is een woning waard? Wat moet je vragen? Om advies en antwoorden op al je vragen te krijgen, is het altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in te schakelen die helemaal aan jouw kant staat. Waar jij misschien je gevoel laat leiden onder de druk van de huidige markt, blijven wij rationeel. Zo zorgen we dat je een woning koopt die jouw geld waard is.

Bezichtigingen

Kies je voor IdealEstate Housing Consultancy, dan ben je als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw specifieke wensen. Tijdens de bezichtigingen kijken we zeer kritisch met je mee om de staat van het huis te beoordelen. Want je zit natuurlijk niet te wachten op onverwachte vochtproblemen of een verzakking van het pand. Ook adviseren we je over de mogelijkheden om meerwaarde te creëren.

Onderhandelen

Wil je het huis kopen, dan onderhandelen we namens jou. Zijn we het eens met de verkoper, dan nemen we samen de koopakte door voordat we naar de notaris gaan om te tekenen. Zijn er na de koop nog problemen of vragen? Ook dan kun je altijd op ons rekenen. We zijn en blijven je vaste aanspreekpunt voor al je vragen.

IdealEstate Housing Consultancy hanteert concurrerende tarieven en je hebt bij ons ook de keuze om een deeldienst af te nemen. Heb je bijvoorbeeld al een woning op het oog en wil je alleen hulp bij de onderhandelingen? Ook dat kan.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op